Charlois Europoort


Opgericht 5 april 1922

Centraal e-mail adres: andreosinga8@gmail.com

Homepage: http://www.charloiseuropoort.nl

 

Speellokaal:

Buurtpost Wielewaal, Rollostraat 75  3084 PM, Rotterdam.

Aanvangstijd 19.45 uur. Jeugdtraining van 18:45 – 19:45 uur. Speelavond: Vrijdag

 

Bereikbaar:

Openbaar vervoer:

De Sliedrechtstraat ligt vlak achter Plein 1953, het centrum van Pendrecht. De eenvoudigste route is met de metro, Erasmuslijn, van/naar Spijkenisse, halte Slinge. Vandaar is het nog 11 minuten lopen. U kunt op twee manieren van het metrostation af lopend ons clubgebouw bereiken:

Vanuit de metro, met het gezicht in de richting van metro-Spijkenisse, gaat u rechtsaf de Slinge op, en u steekt meteen over naar de linkerkant van de Slinge. U loopt door, en passeert daarbij een zestal zijstraten. De volgende heet “Plein 1953”, u gaat links af en loopt -haaks op de Slinge- rechtdoor, langs de vijver, en u ziet de Passage aan uw linkerhand.

Het begin is als bij route 1. Maar u loopt, nadat u aan de overkant van de Slinge bent gekomen, niet verder de Slinge op, maar slaat linksaf de Ooltgensplaatweg in. Doorlopen, totdat u de Sliedrechtstraat kruist. Hierbij heeft u de Tiengemetensingel en nog een andere straat gekruist. Eenmaal bij de Sliedrechtstraat slaat u rechtsaf, en loopt door tot nummer 71. Een andere mogelijkheid is RET-busvervoer. De lijnen 64 en 67, komend van het Zuidplein, stoppen bij Plein 1953, vanwaar het nog enkele minuten lopen is.

Auto:

Centraal in Rotterdam-Pendrecht ligt de Slinge. Het best slaat u af bij de Krabbendijkestraat. U rijdt door tot deze straat de Sliedrechtstraat kruist. U slaat linksaf de Sliedrechtstraat in, rijdt langzaam bij enkele vervaarlijke verkeersdrempels, en ziet na een paar honderd meters aan uw linkerzijde De Passage, een gebouw met één verdieping. Parkeren is mogelijk in de parkeervakken van de Sliedrechtstraat. Echter daarbuiten niet vanwege parkeerboetes! In de directe omgeving in de zijstraten en op parkeerterreinen is wel voldoende plaats om te parkeren.

 

Bestuur:

André Osinga (voorzitter)

tel. 06-83713245

e-mail: andreosinga8@gmail.com

 

Mathieu Middelkoop (secretaris)

tel. 0186-618365

e-mail: mpcmiddelkoop@hotmail.com

 

Peter de Joode (penningmeester)

e-mail: peter1dj@hotmail.com

 

Vacante functie (extern  wedstrijdleider)

tel.

e-mail:

 

John van de Laar (jeugdleider)

tel. 010-4783913

e-mail: jca2104@zonnet.nl

 

Arjen Kouwenhoven en Peter Kemner (redactie De Triomfator),

redactieadres: Oleanderpark 48, 3142 NK Maassluis, 010-5918146

e-mail: redaktie@charloiseuropoort.nl