Indeling RSB-viertallencompeti­tie 2017/2018


Het was weer een heel gepuzzel om alles passend te krijgen, maar de indeling van de RSB-viertallencompetitie 2017/2018 is gereed. Terleurstellend was dat één viertal zich moest terugtrekken, omdat er te weinig belangstelling was voor het verkorte speeltempo in de 2e divisie (beter gezegd, slechts twee teams wilden met het verkorte tempo spelen, en één team maakte het niet uit; alle andere teams wilden alleen met het reguliere tempo spelen).

Dit seizoen is s.v. Spijkenisse kampioen opgeven van viertallen: maar liefst vijf, waaronder vier in de 1e divisie (1/3 van de teams in die divisie!). In de 1e divisie zijn drie poules, in drie verschillende speelweken, van vier teams geformeerd, die dus een dubbelrondige vierkamp (in totaal 6 ronden) zullen spelen. In de 2e divisie zijn er, net als vorig seizoen, twee poules van 8 teams en één poule van 7 teams, allemaal in verschillende speelweken.

De RSB-viertallencompetitie 2017/2018 zal op maandag 23 oktober 2017 beginnen met de eerste wedstrijden. Ik wens alle spelers veel succes in hun jacht op persoonlijk succes en met het team op de eerste plaats in de poule!

De indeling, inclusief links naar pdf-bestanden met de roosters en met de bijgewerkte agenda per vereniging, is hier te vinden. De andere pagina’s, waaronder die van de poules zelf, zullen zo spoedig mogelijk worden bijgewerkt.

Met vriendelijke groet,
Arrian Rutten,
competitieleider RSB.