2e Open Kampioenschap Krimpenerwaard


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/10/2017
12:00 am

Locatie
Pannenkoe

Categorieën


2e Open Kampioenschap Krimpenerwaard op 28 oktober 2017

Dit toernooi kent een totaal nieuwe toernooiformule  SNEPID, een  combinatie van  SNElschaken en  raPIDschaak, spektakel gegarandeerd dus!

Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert schaakvereniging Krimpen aan den IJssel voor de 2e keer het OKK-schaaktoernooi. De opzet is SNEPID: een invitatie groep met 6 topspelers, 6 jeugdteams met elk 4 spelers en een open groep die om het kampioenschap van de Krimpenerwaard spelen. De bedenktijd van rapid is hierbij 20 min. p.p.p.p, van het snelschaken wordt de klok ingesteld op 3 min p.p.p.p.

Het toernooi heeft een gezellig karakter, maar er zijn ook prijzen te winnen. Zoals op vrijwel alle schaaktoernooien zijn ook op dit SNEPID-toernooi geldprijzen voor de verschillende disciplines. Ook voor degenen die sportief de beste prestatie leveren en troostprijzen en voor degenen die een wat mindere dag hebben heeft de toernooileiding aan gedacht. Daarnaast is er de Henk Ververtrofee als wisselbeker voor de winnaar van de Open Groep. Het bestuur van SV Krimpen meent hiermee recht te doen aan de vele werkzaamheden die Henk Verver in het verleden voor de schaakvereniging heeft gedaan.

De unieke opzet van het toernooi, het schaken met verschillende disciplines en de gezelligheid van het spelen op een schaaktoernooi. Zowel sterke (groot)meesters als huisschakers, jonge talenten en oude schaakrotten en schakers uit alle streken van de regio.

Het is de hoop van de organisatoren en het bestuur van Schaakvereniging Krimpen aan den IJssel dat deze editie opnieuw een mooie en spannende schaakzaterdag zal zijn.

Tot in oktober in 2017 in Krimpen aan den IJssel.

Nadere info volgt!