4e Vakantietoernooi Sliedrecht (Ronde 5)


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/08/2019
8:00 pm - 11:00 pm

Locatie
Aktiviteitencentrum de Havik

Categorieën


Het schaakseizoen is alweer bijna voorbij! De zomertoernooien zijn alweer in aantocht en uiteraard blijft Schaakvereniging Sliedrecht niet achter!  Voor de 4ekeer op rij organiseren we ons Vakantietoernooi.  We kregen de afgelopen tijd alweer vragen of het wel weer doorging maar uiteraard willen we er weer een mooi toernooi van maken.

 

Als je mee hebt gedaan de afgelopen jaren weet je inmiddels hoe het werkt. 6 schaakavonden, maximaal 3 partijen per avond en indien je minimaal 9 partijen hebt mee geschaakt sta je in het eindklassement en val je in de prijzen.  Maar ook als je maar 1 avond kunt of af en toe wilt schaken kan dit uiteraard.  De avonden zijn gezellig, er zijn altijd tegenstanders van je eigen niveau en uiteraard elke avond weer lekkere hapjes.

 

Ten opzichte van vorige jaren zijn er wel een aantal zaken die we als organisatie hebben aangepast.

 

  • We beginnen op 11 juli en gaan door zonder vakantiestop om te eindigen op 15 augustus. De mogelijke speeldata zijn dus 11-7. 18-7, 25-7, 1-8, 8-8 en de finaleavond is op 15-8.
    • Omdat er waarschijnlijk wat bouwwerkzaamheden in onze speellocatie gaan plaatsvinden vanaf half augustus hebben we voor deze optie gekozen.
  • Naar aanleiding van de feedback van spelers hebben we besloten 2 belangrijke punten aan te passen
    • Het speeltempo. Dit was altijd 20 minuten per persoon per partij, maar we gaan dit jaar met increment spelen:  15 minuten met 5 seconden increment vanaf de eerste zet
    • Dit jaar spelen we in 3 gesloten ratinggroepen, dus je speelt altijd tegen iemand uit je eigen ratinggroep. Kans is wel groter dat je 2 keer tegen dezelfde tegenstander komt te spelen, maar dat is iets wat we gedurende het toernooi gaan zien.

 

Vorig jaar deden ruim 90 schakers mee aan ons toernooi en wij hopen uiteraard dat jij ook dit jaar weer mee wilt doen.

 

Via email (vakantietoernooi.sliedrecht@gmail.com) of via de website: https://forms.gle/ttM5Rqc5Exyuruv89  kun je je aanmelden.  Wij hopen uiteraard op je komst zodat we er gezamenlijk weer een mooi succes van kunnen maken!

 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar dit mailadres of Martijn / Marcel benaderen.

 

Hartelijke groet,

 

Schaakvereniging Sliedrecht

Organisatie Vakantietoernooi

Marcel Klein & Martijn Stoker