Beginnerstoernooi


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/02/2024
10:30 am - 1:00 pm

Categorieën


Op zaterdag 10 februari willen we op onze hoofdlocatie (Kralingsche School, Rozenburglaan 27 in Rotterdam) tussen 10:30 en 13:30 een toernooi houden voor kinderen die het diploma stap 1 nog niet hebben gehaald.

Afgelopen zomer hebben we dit al georganiseerd voor meisjes, bovenop een dak. Nu willen we het graag openstellen voor iedereen die nog maar weinig of geen toernooiervaring heeft EN het diploma stap 1 nog niet gehaald heeft en schaken we gewoon lekker binnen.
Je kunt echt alleen meedoen als je je eerste stap diploma nog niet hebt (anders is het al snel oneerlijk)
Wel zullen we alle ‘normale’ schaakregels hanteren. We gaan er dus wel vanuit dat de kinderen de basisregels van het schaken beheersen (anders wordt het wel heel lastig om een toernooi te spelen). Er wordt gespeeld zonder klok, als een partij echt te lang duurt wordt er ‘gearbitreerd’.

De catering is beperkt, dus neem gerust zelf iets mee. We schaken op een school dus we gaan ervan uit dat iedereen van alle spullen van school afblijft (zodat we hier mogen blijven komen) maar er zal voldoende schaakmateriaal zijn om je mee te vermaken.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Poulien Knipscheer, schaakopleidingen@gmail.com.

Zie verder voor alle info onderstaande flyer.

Downloaden (PDF, 122KB)