Schaak het van de daken


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2023
10:30 am - 5:30 pm

Categorieën


Zie ook het nieuwsbericht over Schaak het van de daken!

Op zaterdag 3 juni zal er tijdens de Rotterdamse Dakendagen geschaakt worden op het dak van de Kruispleinflat, Kruisplein thv nummer 71.
Er zijn twee meisjestoernooien voor meisjes van de basisschool. Meisjes die het diploma stap 1 nog niet gehaald hebben (of dit net afgelopen maand gehaald hebben) kunnen ’s morgens meedoen, voor gevorderde meisjes is er ’s middags een toernooi. Op zondag is er dan nog een damtoernooi.

Er is helaas slechts plaats voor maximaal 20 meisjes. Aangezien er bovenop een dak geschaakt zal worden zijn er een paar  veiligheidsmaatregelen:

  • Als het erg slecht weer is, zal het toernooi naar binnen worden verplaatst (NS, Poort, Molenwaterweg 33)
  • Elke deelneemster dient een (volwassen) begeleider te hebben
  • Kinderwagens, rolstoelen ed zijn helaas niet mogelijk
  • Houd er rekening mee dat het op een dak snel winderig en kouder is dan beneden, neem een extra vestje oid mee!

Inschrijfkosten bedragen 3,50 graag vooraf overmaken naar NL03INGB0009547870 tnv JSV Kralingen ovv de naam van uw kind. Contant ter plekke betalen kan alleen gepast, maar dan bedraagt het 5,-

Aanmelden zsm (de plaatsen zijn beperkt, maar uiterlijk 31 mei) per mail naar schaakopleidingen@gmail.com. Vermeld daarbij de volledige naam en geboortedatum van uw dochter + eventuele diploma’s + uw telefoonnummer (zodat we u kunnen bereiken als het weer te slecht is).

Het ochtendtoernooi duurt van 11:00 tot 13:30, het middagtoernooi van 14:00 tot 17:30. In het middagtoernooi worden tenminste 5 rondes gespeeld met 15 min. p.p.p.p. dus met een klok. In het ochtendtoernooi staat geen klok. We willen iedereen vragen om 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn zodat we voldoende partijen kunnen spelen. Het is helaas niet mogelijk om bij het andere toernooi te blijven kijken.

Deelneemsters en begeleiders hoeven geen toegangskaartje te kopen voor de dakendagen. Natuurlijk is het wel leuk om vooraf/na afloop andere Rotterdamse Daken te bezoeken (dan is daar wel een toegangskaartje voor nodig).

Zie ook het nieuwsbericht over Schaak het van de daken!

 

Bron: Pixabay. 17-02-2023. Rechtenvrij