Extra schaaktraining voor meisjes


Extra schaaktraining voor meisjes

 

Schaduwtrainingen voor meisjes op een aantal woensdagmiddagen

Afgelopen tijd is een aantal meisjes uitgenodigd voor de stertrainingen die op woensdagmiddagen in Rotterdam verzorgd zullen worden door Anne Haast. Het gaat om 4 middagen van 2 uur tussen 15:00-17:00 op 24 jan, 14 feb, 13 maart en 24 april. Ook in de eerste helft van dit schooljaar zijn deze lessen gegeven en het is zeer motiverend om met elkaar hard te werken en nieuwe dingen te leren.

Omdat we ook graag meisjes die hier nog (net) niet voor in aanmerking komen, de kans willen bieden om met elkaar weer nieuwe dingen te leren, zullen we ook komend half jaar extra trainingen verzorgen. Geurt Jan van der Meiden zal dit half jaar de trainer zijn. De kinderen krijgen zo een mooi ‘kijkje in de toekomst’ en soms is er wellicht iets gezamenlijks mogelijk.

Mocht uw dochter belangstelling hebben voor deze extra trainingen, laat dit dan vooral weten. De kosten bedragen
€ 70,- voor 4 woensdagmiddagen van 2 uur. Er zal zoveel mogelijk worden les gegeven buiten de ‘stappenboeken’. Desondanks kan het helpen om het oefenboek mee te nemen, zodat duidelijk is wat een kind al geoefend heeft en wat nog niet.

Waar en hoe?

Deze trainingen zullen plaats vinden op onze hoofdlocatie – Kralingsche School, Rozenburglaan 27 in Rotterdam (goed bereikbaar met OV ‘halte Voorschoterlaan’ en vlakbij het Kralingse bos)

Mocht uw kind denken dat ze in de stertraining hoort, maar niet is uitgenodigd (ook wij maken weleens foutjes) laat dat dan zeker ook weten!

Wilt u eerst meer informatie of heeft u andere vragen of opmerkingen, neem dan even contact op met Poulien Knipscheer, Schaakopleidingen, schaakopleidingen@gmail.com of 0613161788. Direct aanmelden mag natuurlijk ook 😊 op hetzelfde mailadres.
Het inschrijfgeld 70,- kan worden overgemaakt naar NL65INGB0004402165 tnv Schaakopleidingen. Deze schaduwtraining gaat door vanaf 6 deelneemsters, maar ik ga ervan uit dat dat geen probleem zal zijn.