Jeugd GP op 21 april in Maassluis (met deelnemerslijst)


Op zaterdag 21 april 2018 organiseert schaakvereniging Maassluis, in samenwerking met de stichting Corry Vreeken en de Rotterdamse schaakbond (RSB), een jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Er zijn inmiddels al veel kinderen aangemeld. De deelnemerslijst staat hieronder. Je kunt je vandaag (vrijdag 20 april) nog aanmelden, dus doe dat snel!

Het toernooi wordt gehouden in de Koningshof in Maassluis (Uiverlaan 20) en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. In de hoogste twee groepen spelen zes kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen.

Inschrijven dient uiterlijk op vrijdag 20 april te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam, Club/school en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

Uitsluitend In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-23.23.73.30.

Downloaden (PDF, 98KB)

Downloaden (PDF, 38KB)