Hein Schouwenaars trotse winnaar Alblasserwaard­jeugdtoernooi (incl. uitslagen)


Door Philip Westerduin

 

Op 17 februari 2018 heeft Hein Schouwenaars het Alblasserwaardjeugdtoernooi 2018 gewonnen.

Hieronder treft u alle uitslagen van dit toernooi en enkele foto’s aan.

De organiserende vereniging, schaakvereniging Sliedrecht, heeft over dit toernooi een verslag en nog enkele foto’s geplaatst op haar website. Deze kunt u via de volgende url vinden:
Het volgende RSB jeugd Grand Prix-toernooi is op zaterdag 24 maart a.s.

Downloaden (PDF, 23KB)

Hein Schouwenaars, winnaar Alblasserwaardjeugdtoernooi 2018

 

Op zaterdag 17 februari 2018 organiseert schaakvereniging Sliedrecht, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), het Alblasserwaardtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in activiteitencentrum “De havik”, Thorbeckelaan 110 in Sliedrecht en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. In de hoogste twee groepen spelen zes kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen.

Inschrijven dient uiterlijk op vrijdag 16 februari te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam, Club/school en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 16.45 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

Uitsluitend In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

 

Hieronder tref je de toernooiflyer aan:

Downloaden (PDF, 376KB)

Een blik in de grote zaal

Een blik in de grote zaal