Berichten plaatsen op de RSB-Website


BERICHT (LATEN) PLAATSEN OP RSB-WEBSITE? ZO WERKT HET.

Berichten_1Sinds 1 november 2015 heeft de RSB een nieuwe website. Wij streven naar een actuele website, die een prettige gebruiks- en leeservaring biedt volgens het ‘vele handen maken licht werk’-principe.

Vele handen maken licht werk en daarom bestaat het websitebeheer team uit vijf personen. Er zijn twee webmasters (Henk Ochtman en Menno Stigter) die het technische beheer en de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten op zich nemen en er zijn drie moderatoren (Willem Platje, Martin van Vaalen en Jason Zondag), die verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van de berichten op de website.

Wil je iets laten plaatsen op de website? Een aankondiging, een verslag of iets anders waarvan jij vindt dat alle RSB-leden dit moeten lezen? Stuur dan een bericht naar webmaster@r-s-b.nl. Stuur geen berichten naar andere (privé) email-adressen. Het beste resultaat is in dat geval dat je een e-mail terugkrijgt met het verzoek je bericht te sturen naar webmaster@r-s-b.nl en in het slechtste geval moet je twee weken geduld hebben voordat je dezelfde mail ontvangt. De moderatoren werken namelijk met een ‘week op, twee weken af’ schema. Gebruik dus altijd webmaster@r-s-b.nl. Heb je andere vragen over de website? Gebruik ook hiervoor webmaster@r-s-b.nl.

Maak daarbij het leven van de moderatoren en de lezers prettig. Lever de tekst van het bericht aan in Word en voeg bij voorkeur ook één of meerdere leuke foto’s toe. Die zijn leuk om bij het bericht te plaatsen en dat houdt de website levendig.

Helemaal de smaak te pakken en lever je zelfs met enige regelmaat berichten aan voor de RSB-website? Dan is het – in overleg – ook mogelijk dat je zelf een account krijgt om berichten op de RSB-website te plaatsen. De moderatoren leggen je dan graag uit hoe je dit moet doen! Zo creëren we nog meer handen met als resultaat een actuele website met veel interessante content voor alle bezoekers!