Chess Queens: Schaaklessen voor meisjes


SCHAAKLESSEN VOOR MEISJES IN HET KADER VAN CHESS QUEENS

Na overleg met Zhaoqin Peng wil ik (Jan Sijbesma) in het kader van Chess Queens schaaklessen voor meisjes gaan geven. Het doel van de stichting Chess Queens is om meer meisjes aan het schaken te krijgen en ze ook beter te maken in ons edele spel.

Het gaat om minstens 10 lessen. Meisjes van verschillend niveau (beginner en meer gevorderd) kunnen zich opgeven. Ik maak twee groepen en probeer daarbij zo veel mogelijk rekening te houden met niveau en leeftijd.  De lessen heten officieel:  ChessQueens & MeanWell Meisjestraining  Mean Well Europe is de hoofdsponsor van dit project!

De lessen worden gehouden op zondagochtenden. De eerste groep heeft les van 9.30 uur tot 10.15 uur en de tweede groep van 10.15 uur tot 11.00 uur. De locatie is: OBS Klim-Op, Bongerd 8  2906VK Capelle a/d IJssel. Er is een inschrijvingsbijdrage van 10 euro. Dat bedrag wordt na aanmelding door de ouders gestort op:  NL78KNAB0283083301 ten name van “Stichting ChessQueens” met melding van Meisjestraining en naam deelnemer. (BIC KNABNL2H).

Een mooie kans voor meisjes om schaaklessen te volgen. Maak ook vriendinnen attent op deze mogelijkheid. Chess Princesses worden Chess Queens! De precieze data volgen nog, maar starten dit voorjaar.

Meld je aan bij: jansijbesma1950@gmail.com  of bel of app: 06 54621879.