Hulp gevraagd bij Jeugdvakantieland 2022


Aan iedereen van 15 tot 115 jaar die het jeugdschaak een warm hart toedraagt!

Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam is deze zomer van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus, dus twaalf dagen achter elkaar, elke dag van 10:00u tot 16:00u. Het is een grote speeltuin voor kinderen vanaf 2 tot 12 jaar. Er zijn allerlei activiteiten, waaronder ook schaken.

Voor het begeleiden van de schaakactiviteiten ben ik nog op zoek naar vrijwilligers die één of enkele dagen willen helpen. De ervaring van de afgelopen jaren heeft geleerd dat niet alleen de kinderen maar ook de begeleiders heel veel lol beleven op Jeugdvakantieland. Je laat er kinderen kennis maken met schaken. De reacties op onze schaakkraam, het tuinschaakspel en meerdere schaaktafels met gekleurde schaakstukken zijn vaak heel leuk.

         

Ik streef naar een bezetting van twee begeleiders per dag. Aangezien vele handen licht werk maken, hoop ik op veel positieve reacties. Met 24 vrijwilligers die allemaal een dagje helpen, zijn we er! Kijk daarom even in je agenda of er in de periode van 8 tot en met 19 augustus nog een datum vrij is voor een fantastisch leuke dag op Jeugdvakantieland!!! Want ik ben er van overtuigd dat we met een goede voorbereiding en met jouw hulp op Jeugdvakantieland in Ahoy iets heel moois kunnen neerzetten!

Vanuit de organisatie van Jeugdvakantieland kreeg ik tot slot nog het volgende mee:

“Wij zouden het heel leuk vinden als jullie er weer bij zijn. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Het is voor ons wel erg belangrijk dat alle dagen er iemand aanwezig is, anders hebben wij een onbezette stand, dat zou voor de kinderen erg jammer zijn. Wij hopen dan ook dat het jullie gaat lukken.”

Natuurlijk gaat het ons lukken. Mail me als je mee wilt doen. Heel hartelijk bedankt alvast!
Hans van den Beukel, jeugdleider@r-s-b.nl