Eva Stok winnares Ideko-jeugdtoer­nooi 2017 (incl. uitslagen) 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 23 september  2017 organiseert schaakvereniging PASCAL, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), het Ideko-jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in Denksportcentrum Papendrecht, Van der Palmstraat 12 te Papendrecht en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 17 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. De bovenste 2 groepen spelen in groepen van 6 kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen.

Inschrijven dient uiterlijk op vrijdagavond 22 september te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:00 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 16.45 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

Een aankondiging van dit toernooi op de site van de organiserende vereniging vindt u hier: http://www.schaakclubpascal.nl/toernooien/rsb-jeugd-grand-prix/

De toernooiaffiche treft u hieronder aan:

Downloaden (PDF, 189KB)

Eva Stok, winnares Ideko-jeugdtoernooi 2017

Downloaden (PDF, 16KB)

Een verslag van dit toernooi treft u hier aan: http://www.schaakclubpascal.nl/toernooien/rsb-jeugd-grand-prix/

Door Tom van Bokhoven gemaakte foto’s van dit toernooi treft u hier aan: http://www.tomsschaakboeken.nl/FOTO_S/CANON_2017/17_09_23%20IDEKO%20Jeugd%20Pascal/rsb_jeugd_grand_prix_ideko_pascal/index.htm