Jeugdtoernooi De Koddige Koning op 6 juli 2019


Door Philip Westerduin

Op zaterdag 6 juli 2019 organiseert jeugdschaakvereniging De Koddige Koning, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), een jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in Huis van de Wijk Post West, Tidemanstraat 80 te 3022 SM Rotterdam en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar.

De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. In de hoogste twee groepen spelen zes kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen. Inschrijven dient uiterlijk op vrijdag 5 juli te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam, club/school en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur. De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie.

Uitsluitend In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-16.243.120.

Dit is het laatste jeugd Grand Prix-toernooi van dit seizoen. Betekent dat hier ook de prijzen zullen worden uitgereikt voor de RSB Grand Prix-cyclus 2018 – 2019.

Foto tijdens dit zelfde toernooi vorig jaar

Affiche:

Downloaden (PDF, 219KB)