Johan Starmans winnaar Open Capels jeugd­kampioenschap (GP3) incl. uitslagen


Door Philip Westerduin

Op woensdag 27 december 2017 heeft Johan Starmans het Open Capels jeugdkampioenschap op zijn naam geschreven.

Hieronder de volledige uitslagen:

Downloaden (PDF, 55KB)

Winnaar OCJK 2017

De prijzen…

Een blik in één van de vijf toernooizalen

Op woensdag 27 december 2017 organiseert de Capelse schaakvereniging (CSV), in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), het Open Capels jeugdkampioenschap. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in Rugbyclub Sparta, Bermweg 141 in Capelle a/d IJssel. en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. In de hoogste twee groepen spelen zes kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen.

Inschrijven dient uiterlijk op dinsdag 26 december te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam, Club/school en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 16.45 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

Uitsluitend In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

 

Hieronder tref je de toernooiflyer aan:

Downloaden (PDF, 238KB)