Daniel Franke wint OJKP 2017


Door Philip Westerduin

Op zaterdag 18 november 2017 organiseert schaakvereniging De Pionier, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), Open jeugdkampioenschap van De Pionier. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in Sporthal “De Eendraght”, Sportlaan 2 te Hellevoetsluis en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. De bovenste 2 groepen spelen in groepen van 6 kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen.

Inschrijven dient uiterlijk op vrijdagavond 17 november te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam, Club/school en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 16.45 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

Uitsluitend In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

De toernooiaffiche treft u hieronder aan:

Downloaden (PDF, 151KB)

Downloaden (PDF, 18KB)

Een blik in de toernooizaal

Een blik in de speelzaal

Waar het allemaal om begonnen is

Daniel Franke, winnaar OJKP 2017

Een verslag en meer foto’s treft u hier aan: http://depionier.blogspot.nl/