Prijzenfestival bij RIJST


Op zaterdagmiddag 18 november vindt RIJST, dit jaar de finale van de RSB Grand Prix 2023, plaats.
De speellocatie is het Grafisch Lyceum Rotterdam, dat plaats biedt aan 164 deelnemers.
Dat kan meer worden als we meer vrijwilligers vinden die tafelleider willen zijn.
Er zijn altijd veel bekers te winnen bij een Grand Prix toernooi. Ook nu weer! Bij de vierkampen voor de nummers 1 en 2, bij de zeskampen voor de nummers 1, 2 en 3 en bij de achtkampen voor de nummers 1, 2, 3 en 4. Daarnaast worden ook de prijzen van het algemeen klassement per leeftijdscategorie over heel seizoen 2023 uitgereikt.
Dat laatste maakt het voor een aantal kinderen dit keer extra spannend en leuk om mee te doen. Zij staan er namelijk kansrijk voor in het tussenklassement van hun leeftijdscategorie na 7 GP’s. Er zijn bekers voor:
  • De nummer 1 van categorie A;
  • De nummers 1 en 2 van categorie B;
  • De nummers 1, 2 en 3 van de categorieën C, E, F, G en H.
  • De nummers 1, 2, 3, 4, 5 en 6 van categorie D (dat is de categorie met veruit de meeste deelnemers).

En natuurlijk is er de wisselbeker voor de winnaar van het totale eindklassement. Die beker is nu nog in handen van Boyd Leenen, de winnaar van 2022. Zal hij zijn titel kunnen verdedigen?

Verder zullen er prijzen worden uitgereikt aan de deelnemers die alle 8 GP’s van 2023 hebben meegedaan. Er zijn er 11 die dit nog kunnen waar maken en zij hebben zich inmiddels allemaal al ingeschreven voor RIJST.

Tot slot zal er een prijs zijn voor de vereniging die de meeste punten scoorde.

Heb je je nog niet ingeschreven? Vul dan snel het inschrijfformulier in! En vergeet niet direct daarna het inschrijfgeld over te maken, want pas dan is je inschrijving volledig. Niet volledige inschrijvingen komen uiteindelijk op de reservelijst terecht en dat wil niemand. Iedereen wil op 18 november immers meedoen aan het prijzenfestival dat RIJST heet!