Eric Starmans wint RIJST 2018 (nu incl. verslag)


Door Philip Westerduin

 

Op zondag 27 mei 2018 heeft Eric Starmans bovengenoemd toernooi op zijn naam geschreven. Zie onderstaande foto’s en uitslagen. Een verslag en meer foto’s zijn te vinden op de site van de organiserende vereniging http://www.rsrivorentoren.nl/

Foto toernooiwinnaar Eric Starmans

Downloaden (PDF, 51KB)

Foto groepen 1 en 2

Foto groepen 3, 4, 5 en 6

Foto groepen 7 en 8

Op zondag 27 mei 2018 organiseert schaakvereniging RSR/Ivoren Toren, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), een jeugdtoernooi genaamd RSR Ivoren Toren Jeugdschaaktoernooi (RIJST). Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in gebouw NIVON, Dirk Smitsstraat 76 in Rotterdam (Noord) en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. In de hoogste twee groepen spelen zes kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen. Daarnaast wordt er, bij voldoende belangstelling, een groep van spelers t/m 25 jaar & begeleiders gevormd.

Inschrijven dient uiterlijk op zaterdag 26 mei te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam, Club/school en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

Uitsluitend In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

 

Toernooiflyer:

Downloaden (PDF, 256KB)