Schaakstand op Jeugdvakantieland 2018: vrijwilligers gevraagd


Van maandag 13 augustus t/m 24 augustus (ditmaal inclusief het weekend van 18 en 19 augustus) wordt Rotterdam Ahoy weer omgetoverd tot het grootste speelplein van Rotterdam. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is er van alles te beleven. Jeugdvakantieland staat voor 10 dagen vol spannende, spectaculaire en vooral leuke activiteiten! Ook het schaken is aanwezig met een stand en borden. De kinderen kunnen hier leren schaken of een potje tegen elkaar spelen.

Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig die de stand willen bemannen. De vrijwilligers moeten de schaakregels kennen en het leuk vinden om met kinderen om te gaan. Soms is het rustig, maar op sommige momenten kunnen wel 15 kinderen tegelijkertijd bij de stand staan!

Ben je beschikbaar als vrijwilliger, dan hoor ik het graag. Stuur een mail aan: jeugdleider@r-s-b.nl met daarbij aangegeven welke dagen (of dagdelen) je mogelijkerwijs bij de stand kunt staan. Let wel, het gaat alleen om de doordeweekse dagen; in het weekend is Jeugdvakantieland dicht. De bedoeling is dat iemand max. 1 dag de stand bemant. Mocht je meerdere dagen beschikbaar zijn, gaarne aangeven.