Valse start voor Hans van Hengel Zomertoernooi


Tot grote verbazing en ongenoegen van de organisatie was afgelopen dinsdag 4 juli de zaal voor de 1e ronde van het Hans van Hengel Zomertoernooi niet beschikbaar. Helaas moesten door deze miscommunicatie meer dan 40 schakers teleurgesteld huiswaarts keren. De organisatie biedt hen allemaal haar excuses aan en belooft dat dit niet nog een keer zal gebeuren.

Omdat er nu 1 speelavond wegvalt is het reglement aangepast. De eerste 5 speelavonden die een deelnemer heeft gespeeld tellen mee voor de eindrangschikking. Indien men meer avonden speelt, kan 1 resultaat van de extra speelavonden gebruikt worden om een resultaat van de eerste 5 avonden te vervangen door een beter resultaat. Een deelnemer hoeft dus niet alle 8 avonden te spelen om voor een prijs in aanmerking te komen.

Volgende week dinsdag 11 juli is dan echt de 1e ronde van het Hans van Hengel Zomertoernooi.


Shah Mata organiseert het 18e Hans van Hengel Zomertoernooi. Deelname is gratis en er wordt gespeeld op dinsdagavonden van 4 juli tot en met 29 augustus. De speellocatie is gebouw “Nieuwe Nachtegaal”, gelegen aan de Mezenhof 1 3082ZE te Rotterdam. De ingang is aan de Albatroslaan ( Eetcafé Tante Sjaar ). Het speellokaal is bereikbaar via tramlijn 2 en buslijn 70. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06 20401238 t.n.v. J. Onderdelinden


Downloaden (DOCX, 207KB)