Sponsor de RSB met SponsorKliks
Klik hier


 

Beste webbezoeker van de Rotterdamse Schaakbond,

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan  de Rotterdamse Schaakbond (RSB), zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de RSB ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Bestel online een cadeau voor je liefste familie en vrienden voor onder de kerstboom en de RSB ontvangt geld om daar leuke schaakevenementen bijvoorbeeld voor de jeugd van de RSB mee te betalen.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Rotterdamse Schaakbond. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je de RSB ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de RSB. Voor jou een kleine moeite, voor de RSB zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van de RSB. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com de RSB een commissie uit en profiteert de RSB hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch de RSB weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de RSB is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert de RSB dan niets op.

RSB geen concurrent ….

De Rotterdamse Schaakbond wil niet concurreren met de enkele lokale schaakverenigingen die onder de RSB vallen en die SponsorKliks op hun website hebben. Is dat het geval dan adviseert de RSB dat u gebruik maakt van die regeling via de website van uw lokale vereniging.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Rotterdamse Schaakbond op:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12528

of klik op het onderstaande Sponsorkliklogo: