Vakantietoernooi Sliedrecht


De zomer komt weer in zicht, alhoewel we het niet zien aan het weer. We hopen half juli toch echt in zomerse sferen te zijn en of het weer nu meewerkt of niet: Het vakantietoernooi in Sliedrecht staat weer voor de deur. En zoals velen al gewend zijn, de Schaakvereniging Sliedrecht zorgt voor zomerse sferen. Onder het genot van een hapje en drankje schaken we per avond 3 rapidpartijen.

Het vakantietoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht is natuurlijk het meest gezellige toernooi in de verre omtrek en daarom zijn wij blij te kunnen melden dat er in 2024 opnieuw een Vakantietoernooi komt.  We beginnen dit jaar op 18 juli en op 6 donderdagen staat ons gebouw in Sliedrecht weer open voor veel schaakplezier.

Als organisatie hopen we dat je de smaak van vorig jaar mee wilt nemen naar de editie van dit jaar en wij hopen jou uiteraard dan ook weer te zien.  Dat kan 1 avond zijn, maar vanaf 3 avonden speel je in je ratinggroep mee voor de prijzen.  En natuurlijk mag je ook 6 keer meedoen.  Doen wij  niet moeilijk over 🙂

In de bijlage zit een document met alle informatie over het toernooi en aanmelden kun je doen via deze link.  Maar uiteraard mag je ons ook een mailtje sturen met je gegevens en de data waarop je denkt te komen.  Geen probleem!

Wij zien graag je aanmelding tegemoet en hopen je deze zomer tegen te komen in de Havik.

Namens de organisatie van het Vakantietoernooi,

Marcel en Martijn

 

Indien onderstaand document niet direct zichtbaar is: Toets F5 of Ctrl-F5.

Downloaden (PDF, 665KB)