Wartburg Schaakfeest


Alweer voor de derde keer wordt op zaterdag 14 november het Wartburg Schaakfeest georganiseerd. Dit toernooi is speciaal voor basisschoolkinderen en uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde schakers.

Vorig jaar speelden 120 kinderen om de beste te zijn van hun groep in de Rotterdamse regio. Ook dit jaar verwachten we weer veel kinderen op dit gezellige toernooi.

De kinderen spelen in de groep waar ze ook op school zitten, dus groepen 2/3, 4, 5, 6, 7 en 8.

Voor elke groep zijn er 3 prijzen en een aparte meisjesbeker. Verder krijgt ieder kind een mooi aandenken van het toernooi.

Drinken en fruit is bij de aanmelding inbegrepen. Andere consumpties kunnen voor een zeer schappelijke prijs gekocht worden.

Aanmelding dient te gebeuren voor woensdag 11 november en kost € 5,-, te voldoen bij de speelzaal.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan: wartburgschaakfeest@gmail.com

Vermeld de volgende gegevens: naam, school, groep en email school.

Hier zie je wie zich al hebben aangemeld: Aanmeldingen Wartburg

Er is ook ruimte voor ontspanning. Hiervoor worden ook kaartspelen en andere spellen beschikbaar gesteld. Natuurlijk kunnen ook ouders hier gebruik van maken, zodat zij zich deze dag niet hoeven te gaan vervelen. Als het droog weer is en niet te koud mag er van de voetbalveldjes en andere sportveldjes gebruik worden gemaakt. Deze veldjes liggen op het terrein van de school, vlak naast de sportzalen waar de schaakkampioenschappen worden gehouden. Voor ballen wordt gezorgd.

Met vriendelijke groet,
Eduard Hartog

Affiche_Wartburg_2015