Zoommeeting teamleiders Erasmiaans schoolschaakfestijn


Onze ervaring is dat er tijdens schoolschaaktoernooien veel ervaren, maar ook veel minder ervaren teamleiders rondlopen. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je als ouder ‘zomaar ineens’ teamleider bent geworden omdat je kind meedoet, maar zelf geen ervaring hebt met teamschaaktoernooien.

Daarom organiseer ik op donderdag 31 maart tussen 20:15 en 21:00 een zoommeeting voor onervaren teamleiders met de bedoeling om de meeste vragen al beantwoord te hebben voordat het Erasmiaans schoolschaakfestijn (2 april 2022) begint en wellicht wat tips mee te geven.

Kom donderdag 31 maart om 20:15 naar: https://zoom.us/j/94343334089?pwd=RE1qUm4zb29BUGVucE5KZ2k1MkZwQT09

Hoewel ik niet de organisator ben van het toernooi heb ik wel heel veel ervaring met het begeleiden van teams en het organiseren van wedstrijden. Ook ben ik voor veel kinderen de schaakjuf, dus ik denk dat ik de meeste vragen zal kunnen beantwoorden.

Ik heb geen betaald zoom-account, maar we kunnen in 3 kwartier echt veel behandelen, denk ik. Mochten er nog vragen overblijven, stel die dan zo snel mogelijk op het toernooi zelf. Belangrijke vragen vooraf kunt u ook altijd stellen aan Jan Sijbesma, de organisator van dit toernooi: jansijbesma1950@gmail.com

Vriendelijke groet,
Poulien Knipscheer
Schaakopleidingen