4e Chess Memorial 29 december 2018


4e Chess Memorial 29 december 2018

Op zaterdag 29 december 2018 organiseert SV Krimpen aan den IJssel in samenwerking met de RSB het 4e Chess Memorial-toernooi. Tijdens dit evenement zal ter nagedachtenis aan alle overleden schakers in de (RSB) regio in 2018, een respectvolle herdenking plaatsvinden. De verenigingen van de Rotterdamse Schaakbond worden door de RSB gevraagd of zij de namen van de in 2018 overleden leden door willen geven,incl. de “In memoriam” teksten.

Na deze herdenking sluiten we het schaakjaar af met een toernooi, wat het best omschreven kan worden als een eindejaar toernooi, waarin de schakers elkaar nog een keer in het oude jaar ontmoeten. Dames, heren, jong en oud spelen in een gezellige sfeer korte partijen (7 minuten per persoon per partij) waarbij het schaakplezier voorop staat.

Het Chess Memorial vindt plaats in de grote zaal van De Pannenkoe, Cascade 1 in Krimpen aan den IJssel. Opening van het toernooi is 13.00 uur; uiterlijk 12.45 uur aanwezig, zaal open vanaf 12.00 uur. Prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur.

Er wordt gespeeld in een open groep volgens Zwitsers systeem. Inschrijfgeld bedraagt € 9,- voor senioren (20 jaar en ouder) en € 6,- voor junioren (jonger dan 20 jaar) en € 3,- voor pupillen jonger dan 12 jaar. Aanmelding kan via de website van SV Krimpen aan den IJssel (http://svkrimpen.nl/) of via email aan cm@svkrimpen.nl onder vermelding van naam, vereniging en rating. Let op! Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 100, dus wacht niet te lang met aanmelden om teleurstelling te voorkomen.

Meld u snel aan!!