Update: Chess Memorial – 30 december in Krimpen a/d IJssel


Op woensdag 30 december 2015 organiseert SV Krimpen aan den IJssel het eerste Chess Memorial toernooi. Dit evenement is bedoeld ter nagedachtenis aan alle in 2015 overleden schakers in de (RSB) regio.

Herhaald verzoek van de organisatie: De verenigingen van de Rotterdamse Schaakbond worden hierbij opgeroepen om hun in 2015 overleden leden door te geven via de website van SV Krimpen aan den IJssel, zodat iedere schaker uit de regio die dit jaar overleden is, wordt herdacht. De organisatie zou het jammer vinden als iemand niet wordt vermeld. Wij garanderen een respectvolle herdenking van alle overledenen.

Chess Memorial is de opvolger van het welbekende Menno Ploeger toernooi. We hanteren dezelfde formule, gebaseerd op een moment van herdenken gevolgd door een snelschaaktoernooi waarbij het schaakplezier voorop staat. De inschrijving is momenteel nog open. Bij deze is iedereen uitgenodigd voor dit bijzondere toernooi. Noteer alvast de datum in je agenda. Inschrijven kan via de website van SV Krimpen aan den IJssel.

Memorial