Zo. 6 december: Open Schaakkampioen-
schap Overschie


Zondag 6 december 2015 organiseert SG Overschie weer het jaarlijkse Open Schaakkampioenschap Overschie in Het Prachthuis aan de Abtsweg 2 in Rotterdam. Er worden in één grote groep 7 rondes volgens het Zwitserse systeem gespeeld van 20 minuten per persoon per partij, terwijl er bij de prijsuitreiking onderscheid wordt gemaakt tussen drie ratinggroepen: Groep A (≥ 1850), Groep B (1600 – 1850) en Groep C (< 1600).

De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen € 7,- per persoon, die voor aanvang aan de zaal moeten worden voldaan. De zaal is geopend vanaf 10:15 uur en de eerste ronde begint om 11:00 uur. De prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden.

Voor meer informatie en inschrijven zie www.sgoverschie.nl. Hoewel inschrijven aan de zaal ook nog mogelijk is, wordt inschrijven via de website aangeraden, vanwege het maximale aantal deelnemers van 60 personen. Wanneer u niet wilt schaken, maar alleen een kijkje wilt komen nemen bent u uiteraard ook van harte welkom. Dit geldt overigens ook voor onze altijd gezellige en sportieve clubavonden op vrijdagavond.

OSO 2015