2e Onésimus Jeugdschaak­toernooi/Finale RSB jeugd Grand Prix 2017-2018 (nu incl. voorlopige deelnemerslijst)


Door Philip Westerduin

 

Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert schaakvereniging Onésimus, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), een jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in gebouw Huis van de Wijk Post West, Tidemanstraat 80 in Rotterdam (West) en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. In de hoogste twee groepen spelen zes kinderen waarbij drie kinderen een prijs winnen.

Inschrijven dient uiterlijk op vrijdag 23 juni te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam, Club/school en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie.

Uitsluitend In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

Dit toernooi is tevens het laatste RSB-jeugd Grand Prix-toernooi van het seizoen 2017-2018. Betekent dat naast de prijzen van dit toernooi ook de Grand Prix-prijzen (overall en per leeftijdsklasse) zullen worden uitgereikt.

Voorlopige deelnemerslijst per 21 juni 2018

De toernooiflyer treft u hieronder aan:

Downloaden (PDF, 555KB)

Een blik in de toernooizaal tijdens dit zelfde toernooi vorig jaar