Sponsors


Team NL Rotterdam en de RSB zijn nog op zoek naar (shirt)sponsors. Welk bedrijf wilt zich inzetten voor jeugdschakers in Nederland, en dan specifiek uit de regio Rotterdam? Op deze manier bezorgen we talentvolle jeugdschakers een fantastisch mooi podium om hard door te groeien. Voor een klein bedrag staat de naam van uw bedrijf op het Team NL Rotterdam shirt en zijn er diverse mogelijkheden om hier als bedrijf iets mee te doen. Voor informatie: neem contact op met de RSB.

De Rotterdamse Schaakbond is op zoek naar uw steun!

Waarom? Omdat de Rotterdamse Schaakbond er wil zijn voor alle kinderen uit Rotterdam en omstreken. Hiervoor willen we meer schooltoernooien en buurttoernooien gaan organiseren, meer schaaktrainers gaan opleiden en meer schaakclinics op scholen gaan aanbieden. Ook willen we het programma ‘ChessMates’ gaan uitbreiden, waarmee jonge schakers uit diverse landen met Rotterdamse kinderen in contact komen.

Door schaken worden schoolprestaties verbeterd. Het stimuleert de hersenactiviteit en het concentratievermogen. Tevens functioneert schaken als sociale springplank. Dankzij schaken kunnen kinderen uit alle sociale klassen zien wat zij in hun mars hebben en kunnen ze ontdekken dat studeren of verder leren ook iets voor ze is. Door internet is schaken ook steeds meer internationaal geworden, waardoor niet alleen mentale maar ook fysieke barrières worden geslecht. En het voordeel van schaken is: het kost bijna niks om mee te doen! Leeftijd, geslacht of maatschappelijke achtergrond spelen geen rol bij schaken.

Wat krijgt u voor uw steun? Er kunnen schaakclinics bij uw bedrijf gehouden worden, reclame via T-shirts, vlaggen bij toernooien, vermelding op de website etc. We kunnen een schaakhappening voor uw netwerk organiseren. Samen met u gaan we kijken wat het beste bij uw bedrijf past. Verder kan het voor uw bedrijf interessant zijn om kennis te maken met oudere schaakkinderen, die mogelijk geschikt zouden kunnen zijn om bij uw bedrijf te gaan werken.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan vrijblijvend contact op met de jeugdleider. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over onze plannen.