Het 42e Klim-Op Jeugdschaaktoernooi is vol


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/12/2023
11:45 am - 5:45 pm

Locatie
O.B.S. “Klim-Op”

Categorieën


42e KLIM-OP-JEUGDSCHAAKTOERNOOI

OP ZATERDAG 23 DECEMBER 2023
is vol! Aanmelden is niet meer mogelijk!

Op zaterdag 23 december a.s. wordt in O.B.S. “Klim-Op” te Capelle a/d IJssel het 42e Klim-Op-Jeugdschaaktoernooi gehouden. Ook dit jaar verwachten we, dat weer vele jeugdschakers naar de Klim-Op aan de Bongerd zullen komen! Aan de jeugdleiders van de verenigingen dan ook het vriendelijke verzoek dit toernooi onder de aandacht van hun jeugdleden te brengen. Ook jeugdige schakers van scholen zijn natuurlijk van harte welkom!

Bijzonderheden over het toernooi staan hieronder:

PLAATS: O.B.S. “Klim-Op” , Bongerd 8 2906 VK Capelle a/d IJssel , tel. 010-4507840. De school ligt vlakbij metrostation “Schenkel”. Een routebeschrijving kan op verzoek gestuurd worden.

TIJD: Zaterdag 23 december 2023; aanvang 12.00 uur (graag 11.45 uur aanwezig zijn). De prijsuitreiking zal ’s middags rond half 6 plaats vinden.

KOSTEN: 6 euro per deelnemer. Graag van tevoren betalen.

LEEFTIJDSCATEGORIEËN: Er zijn drie leeftijdscategorieën:
– Groep t/m 8 jaar
– Groep t/m 10 jaar
– Groep t/m 12 jaar
De leeftijd op de speeldag is bepalend.

BEDENKTIJD: In de categorieën t/m 10 jaar en t/m 12 jaar wordt er met een klok gespeeld met een bedenktijd van 20 min. per persoon. In de jongste categorie wordt er zonder klok gespeeld. Als de partij te lang duurt, wordt er een klok gebruikt.

SYSTEEM: Er wordt ingedeeld volgens het Zwitsers systeem. Er worden 7 ronden gespeeld in de categorieën t/m 10 en t/m 12 jaar en 9 ronden in de categorie t/m 8 jaar. Verder wordt er gespeeld volgens het rapidschaakreglement van de KNSB en het toernooireglement.

PRIJZEN: In elke leeftijdscategorie zijn drie prijzen. Bovendien is er in iedere leeftijdscategorie een prijs voor het beste meisje. Een deelnemer/deelneemster kan nooit meer dan één prijs winnen. Alle deelnemers ontvangen na afloop een leuke herinnering.

Overzicht met aanmeldingen:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S7HySrUrHL3WUiEYZCIQdnPqfwNlXtBNI-GE_56-CKc/