Alblasserwaardtoernooi – Grand Prix RSB


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2019
1:00 pm - 5:00 pm

Locatie
Aktiviteitencentrum “De Havik”

Categorieën


Dit jaar vindt voor de 39e keer het populaire schaaktoernooi om het kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 32e keer de organisatie voor haar rekening.

Ook dit jaar is het Alblasserwaardtoernooi onderdeel van de RSB Grand-Prix cyclus.

Het JEUGDTOERNOOI vindt plaats op zaterdag 16 februari 2019 a.s. en wordt gespeeld in Aktiviteitencentrum “De Havik”, Thorbeckelaan 110 Sliedrecht.

Het toernooi start om 13.00 uur. Iedereen speelt tegen even sterke tegenstanders in groepen van 6 of 8. In groepen van 6 is de bedenktijd is 20 minuten per persoon per partij. In groepen van 8 is de bedenktijd is 15 minuten per persoon per partij. In voorkomende gevallen wordt met groepen van 10 kinderen gespeeld met een bedenktijd van 10 minuten per persoon per partij. De prijsuitreiking zal om ongeveer 17.00 uur zijn.

De organisatie is er in geslaagd om, naast onze trouwe sponsor “De Groot & Schagen b.v.”,  nieuwe sponsors aan te trekken. Deze zullen op een speciaal Sponsor-schaakbord worden gepresenteerd.

Mede dankzij deze extra sponsors hebben we het inschrijfgeld  voor spelers van het jeugdtoernooi laag kunnen houden: slechts € 5,00! Tijdens het toernooi worden de spelers door de organisatie voorzien van een drankje en een versnapering. En bij het Alblasserwaardtoernooi is er, dankzij de sponsors, prijs voor alle jeugdspelers!

INSCHRIJVEN: Via GrandPrixRSB@gmail.com t/m uiterlijk vrijdag 15 februari 2019. Vermeld naam en bij eerste deelname geboortedatum, rating/stap, club/school en indien beschikbaar bondsnummer. Heb je je aangemeld maar ben je de dag zelf verhinderd of te laat? Bel dan 06 – 12 55 10 89.

Wij zien jullie graag op 16 februari a.s. bij het Alblasserwaardtoernooi!