Klim-Op-jeugdschaaktoernooi


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/12/2016
Hele dag

Locatie
OBS Klim Op

Categorieën


Logo_ssv_Klim_Op_Verkleind37e KLIM-OP-JEUGDSCHAAKTOERNOOI OP
ZATERDAG 17 DECEMBER 2016

 Beste schaakvrienden(innen),

Op zaterdag 17 december a.s. wordt in O.B.S. “Klim-Op” te Capelle a/d IJssel het 37e Klim-Op-Jeugdschaaktoernooi gehouden. Ook dit jaar verwachten we, dat weer vele jeugdschakers naar de Klim-Op aan de Bongerd zullen komen!

Aan de jeugdleiders van de verenigingen dan ook het vriendelijke verzoek dit toernooi onder de aandacht van hun jeugdleden te brengen. Ook jeugdige schakers van scholen zijn natuurlijk van harte welkom!

Bijzonderheden over het toernooi staan hieronder:

PLAATS: O.B.S. “Klim-Op” , Bongerd 8 2906 VK Capelle a/d IJssel , tel. 010-4507840. De school ligt vlakbij metrostation “Schenkel”. Een routebeschrijving kan op verzoek gestuurd worden.

TIJD: Zaterdag 17 december 2016; aanvang 10.00 uur (graag 9.45 uur aanwezig zijn). De prijsuitreiking zal ’s middags rond half 5 plaats vinden.

KOSTEN: 5 euro per deelnemer.

LEEFTIJDSCATEGORIEËN: Er zijn drie leeftijdscategorieën:

  • Groep t/m 8 jaar
  • Groep t/m 10 jaar
  • Groep t/m 12 jaar

De leeftijd op de speeldag is bepalend.

BEDENKTIJD: In de categorieën t/m 10 jaar en t/m 12 jaar wordt er met een klok gespeeld met een bedenktijd van 20 min. per persoon. In de jongste categorie wordt er zonder klok gespeeld. Als de partij te lang duurt, wordt er een klok gebruikt.

SYSTEEM: Er wordt ingedeeld volgens het Zwitsers systeem. Er worden 7 ronden gespeeld in de categorieën t/m 10 en t/m 12 jaar. In de categorie t/m 8 jaar worden 9 ronden gespeeld. Verder wordt er gespeeld volgens het rapidschaakreglement van de KNSB en toernooireglement.

PRIJZEN: In elke leeftijdscategorie zijn drie prijzen. Bovendien is er in iedere leeftijdscategorie een prijs voor het beste meisje. Een deelnemer/deelneemster kan nooit meer dan één prijs winnen. Alle deelnemers ontvangen na afloop een leuke herinnering.

OPGEVEN: Deelnemers en deelneemsters natuurlijk kunnen zich opgeven op het volgende emailadres: jansijbesma1950@gmail.com

Telefonisch kan ook: 010-4505065 of 0654621879. Er is plaats voor zo’n 70 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Met vriendelijke groeten, Jan Sijbesma   ssv Klim-Op te Capelle a/d IJssel.