Reünie 40-jarige schaakvereniging Barendrecht


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/04/2016
1:00 pm - 9:00 pm

Locatie
Het Trefpunt

Categorieën


Schaakclub Barendrecht viert 40-jarig bestaan met een reünie

Alle leden en oud-leden van Schaakvereniging Barendrecht zijn op zaterdag 16 april 2016 welkom op de reünie die ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan wordt gehouden in Het Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De activiteiten beginnen om 14.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur).

In haar 40-jarige bestaan heeft de schaakclub steeds in de Rotterdamse Schaakbond (RSB) gespeeld. In 1991 lonkte promotie naar de landelijke klasse, maar het toenmalige sterke jeugdteam strandde op een luttel aantal bordpunten. Na vertrek van de jeugd zakte de club af naar de lagere klassen van de RSB, maar de laatste jaren zette zich een herstel in en speelt het eerste team bovenaan in de 1e klasse, de op een na hoogste klasse. Dit herstel werd mede mogelijk door een combinatie met de SV IJsselmonde. De overige 3 teams van de vereniging spelen in de klassen 2 t/m 4 van de RSB.

Bij Schaakvereniging Barendrecht is de gezelligheid erg belangrijk. Zo zijn het jaarlijkse uitje naar het Tata Steel-toernooi en een verenigingsetentje in mei twee van de hoogtepunten van het seizoen. Geen wonder dat er meerdere leden zijn die al meer dan dertig jaar lid zijn van de vereniging!

Op de reünie van 16 april staan diverse schaakactiviteiten op het programma, maar ook een buffet en is er ruime gelegenheid voor een gezellig samenzijn. De vereniging heeft geprobeerd alle oud-leden te benaderen. Voor zover dat niet is gelukt, kan aanmelden alsnog bij voorzitter Tjerk-Peter de Bruijn, telefoon 0180-628170.

Meer informatie is te vinden op de website: http://www.schaakvereniging-barendrecht.nl

IMG_2350v4