Schaken Tegen Kanker, 4e editie


Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/04/2018
7:30 pm - 11:00 pm

Locatie
Restaurant The World - Gebouw Delftse Poort

Categorieën


Op woensdag 4 april 2018 zal door Roparun Team 21: Nationale-Nederlanden Pensioen in samenwerking met ‘Het SchaaKKasteel’ de 4e editie van het Schaken Tegen Kanker worden georganiseerd.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Teams halen geld op voor de Roparun door het organiseren van evenementen. Dit schaaktoernooi is zo’n evenement. Mede door sponsoring van schaakwinkels hebben we een aantal leuke fysieke prijzen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. De opbrengst van dit toernooi zal volledig ten goede komen aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker via Stichting Roparun.

Verdere informatie volgt in het najaar op www.SchakenTegenKanker.nl en/of op de Facebookpagina https://www.facebook.com/SchakenTegenKanker/

Ook kan er een mail gestuurd worden naar: nnteam21@gmail.com