GP8 SG Overschie jeugdtoernooi Afgelast i.v.m. coronavirus


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 06/06/2020
1:00 pm - 5:30 pm

Locatie
Grote kerk Overschie

Categorieën


Het SG Overschie Jeugdschaaktoernooi op zaterdagmiddag 6 juni 2020 in Overschie is het achtste Grand Prix toernooi van de RSB in het seizoen 2019/2020. Iedereen die schaken leuk vindt en niet ouder is dan 18 jaar (geboren in 2002 of later), kan zich inschrijven via het formulier dat op 11 mei a.s. beschikbaar komt op de website van de RSB. Dit inschrijven moet dan wel uiterlijk de avond voorafgaand aan het toernooi gebeuren. In dit geval dus uiterlijk vrijdag 5 juni. Afhankelijk van je speelsterkte word je ingedeeld in een vierkamp, zeskamp of achtkamp. De speellocatie biedt ruimte aan maximaal 100 deelnemers. Bereikt het aantal inschrijvingen dit maximum, dan worden volgende inschrijvingen op een reservelijst geplaatst.

De speellocatie bevindt zich in accommodatie van de Grote Kerk Overschie, Overschiese Dorpsstraat 95, 3043 CP Rotterdam-Overschie. Parkeren kan het beste in de Mijestraat. Dat is op 300 meter van de Grote Kerk. Normaal gesproken is dat 5 minuten lopen, maar let op, je moet over een ophaalbrug die nu en dan wordt opgehaald voor passerende scheepvaartverkeer. De wandeling duurt dan wat langer.

Zorg dat je je uiterlijk 13:00 uur aanwezig meldt bij de aanmeldtafel. Deze opent om 12:30 uur.

Te laat?

Zie je aankomen dat je niet op tijd kan zijn, bel dan meteen 0616243120. Om 13:00 uur niet aanwezig gemeld of niet gebeld dat je 13:00 uur niet haalt, dan begint het toernooi zonder jou en wordt jouw plek aan iemand van de reservelijst gegeven.

Ingeschreven maar alsnog verhinderd?

Bel dan meteen 0616243120. Dan kan jouw plek aan iemand van de reservelijst worden gegeven.
Niet opkomen zonder bericht van verhindering levert een rode kaart op. Dat betekent dat je het volgende Grand Prix toernooi niet mee mag doen (of er moet aantoonbaar sprake zijn geweest van overmacht).

Inschrijfgeld   

€ 5,00 (een consumptie inbegrepen), bij binnenkomst te voldoen aan de aanmeldtafel. Bij voorkeur gepast betalen.

Prijzen en prijsuitreiking  

Geldprijzen bij de vierkampen voor de nummers 1 en 2; bekers en/of medailles bij de zeskampen en achtkampen voor de nummers 1, 2 en 3.

De prijsuitreiking vindt uiterlijk rond 17:15 uur plaats en het streven is deze afhankelijk van het aantal groepen maximaal 10 minuten te laten duren.

Speeltempo per persoon per partij   

Vierkampen (voor de sterkste spelers): 30 minuten en 5 seconden increment

Zeskampen (voor de gemiddeld sterke spelers): 15 minuten en 5 seconden increment

Achtkampen (voor de overige spelers): 10 minuten en 5 seconden increment

Contactpersoon

Hans van den Beukel

Telefoonnummer (bij vragen, bij te laat komen en bij verhindering)   

0616243120

E-mailadres (alleen bij vragen, niet bij te laat komen en niet bij verhindering)   

jeugdleider@r-s-b.nl

Ratingverwerking

De uitslagen zullen aan de KNSB worden doorgegeven voor verwerking in de KNSB-jeugdratinglijst.
Ook zullen de uitslagen worden verwerkt in de RSB Grand Prix rating ten behoeve van het volgende RSB Grand Prix toernooi.