Aankondiging 73e Druivenschaaktoer­nooi


Na de zomervakantie zal voor de 73e keer het Westlandse druivenschaaktoernooi van start gaan.
Traditiegetrouw wordt met het Druivenschaaktoernooi het nieuwe schaakseizoen ingeluid. Naast veel clubschakers verwelkomen wij jaarlijks ook een groot aantal thuisschakers van alle niveaus. Er wordt gespeeld op vrijdag 25 augustus, maandag 28 augustus en vrijdag 1 september in gebouw “De Kiem” Koningin Julianaweg 91 te ’s-Gravenzande.

De inschrijving voor dit toernooi is geopend. Inschrijven kan door een mail te sturen naar sgb@kabelfoon.nl of telefonisch contact op te nemen met Sandra van den Berg, tel. 06-42869855.

Het toernooi bestaat uit een jeugdtoernooi en een seniorentoernooi dat open staat voor iedereen, clubschaker of thuisschaker.
De senioren beginnen om 19.30 uur, de jeugdspelers om 19.00 uur. De kosten voor dit toernooi bedragen slechts € 5,– voor jeugdspelers en € 10,– voor senioren. Naast drie gezellige avonden krijgt iedere deelnemer Westlandse druiven en de helft van de deelnemers wint een fraaie prijs.

kunt u kijken op westlandschaakt.nl onder het menu toernooien.

Voor meer informatie of als u nog vragen heeft kunt u de van het toernooi raadplegen: https://westlandschaakt.nl/index.php/toernooien/druivenschaaktoernooi