Aankondiging 74e Druivenschaak-toernooi


Aankondiging 74e Druivenschaaktoernooi

Aan het eind van deze maand begint voor de 74e keer het Westlandse druivenschaaktoernooi. Traditiegetrouw wordt met het Druivenschaaktoernooi het nieuwe schaakseizoen ingeluid. Naast veel clubschakers verwelkomen wij jaarlijks ook een groot aantal thuisschakers van alle niveaus. Er wordt gespeeld op vrijdag 30 augustus, maandag 2 september en vrijdag 6 september in gebouw “De Kiem” Koningin Julianaweg 91 te ’s Gravenzande.

De inschrijving voor dit toernooi is geopend. Inschrijven kan door een mail te sturen naar sgb@kabelfoon.nl of telefonisch contact op te nemen met Sandra van den Berg, tel 06-42869855.

Het toernooi bestaat uit een jeugdtoernooi en een seniorentoernooi dat open staat voor iedereen, clubschaker of thuisschaker. De senioren beginnen om 19.30 uur, de jeugdspelers om 19.00 uur. De kosten voor dit toernooi bedragen slechts € 5,– voor jeugdspelers en € 10,– voor senioren. Naast drie gezellige avonden krijgt iedere deelnemer Westlandse druiven en de helft van de deelnemers wint een fraaie prijs.

Voor meer informatie kunt u kijken op westlandschaakt.nl: https://westlandschaakt.nl/index.php/toernooien/druivenschaaktoernooi.