Alblasserwaardtoernooi 9 april (met deelnemerslijst)


Beste Schaakvriend(inn)en,

Dit jaar vindt voor de 36e keer het populaire schaaktoernooi om het Kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 28e keer de organisatie voor haar rekening. Schakers en schaaksters kunnen weer strijden om de zo fel begeerde titel “Kampioen van de Alblasserwaard”. Vorig jaar won Dordtenaar Mark Timmermans voor de 2e keer op rij het toernooi. Zal het hem lukken een derde keer te winnen of is Jan Jaap Janse of wellicht iemand anders hem dit jaar te slim af….???

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 9 april a.s. We starten om 9.45 uur in onze eigen speelruimte: Activiteitencentrum De Havik, Thorbeckelaan 110 te Sliedrecht.

Er wordt gespeeld in groepen van acht spelers, die 7 partijen spelen met een bedenktijd van 20 minuten per persoon per partij. De spelers worden naar sterkte ingedeeld, waarbij voor huisschakers een aparte groep wordt gevormd.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 inclusief broodjes en soep tijdens de middagpauze. En, bij het Alblasserwaardtoernooi is er, dankzij de sponsors, prijs voor alle spelers!

Deelnemers kunnen zich aanmelden per e-mail op alblasserwaardtoernooi@gmail.com of rechtstreeks bij ondergetekende tot uiterlijk 7 april a.s.

Ik zie jullie graag op 9 april bij het Alblasserwaardtoernooi.
Met vriendelijke groeten,

Mark van Hulst, Toernooidirecteur

Poster_Alblasserwaardtoernooi_2016Hieronder zie je de deelnemerslijst tot nu toe:

deelnemers Alblasserwaard toernooi