Chess Memorial


Na twee jaren van onderbreking door corona, hervat Schaakvereniging Krimpen aan den IJssel in samenwerking met de Rotterdamse Schaakbond de traditie van de Chess Memorial, het jaarlijkse trefpunt van RSB-spelers waarbij de onderlinge verbondenheid wordt gemarkeerd door het herdenken van de leden die ons sinds de vorige Chess Memorial (december 2019) zijn ontvallen.

Het toernooi wordt op 30 december 2022 gehouden in het Bowlingcentrum Krimpenhof, Waardzicht 1, 2922 HM te Krimpen aan den IJssel. De zaal is open vanaf 12.00 uur. Voor aanvang van het toernooi worden de overleden schakers herdacht door de RSB-voorzitter. Daarna start de eerste van negen ronden. Traditiegetrouw wordt in één open groep gespeeld volgens Zwitsers systeem en met een bedenktijd van 7 minuten per persoon per partij. De prijsuitreiking wordt verwacht rond 17.30 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor senioren (20 jaar en ouder) en € 6,- voor junioren (jonger dan 20 jaar) en € 3,- voor pupillen (jonger dan 12 jaar. Aanmelding kan via email aan adri.vanderwaal@outlook.com onder vermelding van naam, vereniging, KNSB-nummer en rating. Voor de inschrijvers, die jonger dan 20 jaar zijn, wordt ook gevraagd om de geboortedatum op te geven bij de aanmelding. Ook aan de zaal kunt u zich nog aanmelden tot uiterlijk 12.15 uur.