Eerste jubileum Schaken Tegen Kanker (3 april)


Op woensdagavond 3 april 2019 wordt voor de vijfde keer het Schaken Tegen Kanker toernooi (ook wel het Rotterdams Open genoemd) georganiseerd door Roparun Team 21 Nationale-Nederlanden Pensioen en de Stichting Het SchaaKKasteeL.

Vanwege deze eerste jubileumeditie wordt er door een aantal sponsoren een heel mooi prijzenpakket beschikbaar gesteld. Het totale prijzenpakket is dit jaar ongeveer 1000 euro. Een deel van de prijzen is bestemd voor de winnaars van het toernooi. Maar een aantal bijzondere prijzen kun je winnen door aan de jubileumverloting mee te doen.

Inventiv (www.inventiv.nl) , De Schaakbordshop (www.schaakbord-shop.com ) , De Beste Zet (www.debestezet.nl) alsmede medeorganisator Het SchaaKKasteeL (www.hetschaakkasteel.nl) hebben deze prijzen met elkaar mogelijk gemaakt.

Naast mooi speelmateriaal en boeken, gesponsord door Schaakbord-Shop, De Beste Zet, Het SchaakKasteeL en Inventiv, zijn er ook 10 jaarlicenties van Chessity en 7 waardebonnen van Schaakopening Essenties beschikbaar gesteld. De organisatie is de sponsoren hiervoor dan ook zeer erkentelijk!

De sponsors hopen dat hun inzet zal leiden tot een grote opkomst op 3 april. Afgelopen jaren schommelde het aantal deelnemers steeds rond de 50, maar gehoopt wordt dat dit jubileumjaar minstens 100 deelnemers zich willen inschrijven. De volledige opbrengst komt, net als voorgaande edities, volledig ten goede aan de Roparun. De missie van de Roparun is:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Aanmelden voor het toernooi kan via de website, of via een mail naar nn-team21@gmail.com.

Facebook: https://www.facebook.com/Roparunteam-21-Nationale-Nederlanden-Pensioen-697556670375962/?ref=hl

Twitter: @RoparunTeam21

NB: in verband met het beperkt beschikbaar zijn van de ruimte, is besloten om het toernooi voor de jeugd dit jaar niet door te laten gaan.