Ideko-jeugdschaak­toernooi (nu incl. deelnemerslijst per 6-12)


Door Philip Westerduin

Op zaterdag 8 december 2018 organiseert schaakvereniging PASCAL, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), het Ideko-jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in Denksportcentrum Papendrecht, Van der Palmstraat 12 te Papendrecht en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen. De hoogste twee groepen zijn groepen van zes kinderen, waarbij drie kinderen een prijs winnen.

Inschrijven dient uiterlijk op vrijdagavond 7 december te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Rating/stap
  • Club/school
  • Bondsnummer (indien bekend)

Je naam en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi.  Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

Foto van dit zelfde toernooi vorig jaar:

De toernooiaffiche treft u hieronder aan:

Downloaden (PDF, 467KB)

Voorlopige deelnemerslijst per 6 december 2018