Jeugd Grand Prix-toernooi De Pionnetjes op 20 oktober 2019


Op zondag 20 oktober organiseert schaakvereniging De Pionnetjes, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), een jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB. Het toernooi wordt gehouden in basisschool CON, De Meesterstraat 40 te 3119 PJ Schiedam en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar.

Door Philip Westerduin

Er wordt als volgt ingedeeld: Vierkampen (voor de sterkste spelers): speeltempo 30 minuten en 5 seconden increment, Zeskampen (voor de gemiddeld sterke spelers): 15 minuten en 5 seconden increment en Achtkampen (voor de overige spelers): 10 minuten en 5 seconden increment.

In de vierkampen zijn twee geldprijzen te winnen, in de zeskampen drie bekers/medailles en een troostprijs bij gedeeld 3e worden en in de achtkampen drie bekers/medailles en een troostprijs voor de nr. 4.

Inschrijven dient uiterlijk op zaterdagavond 19 oktober te gebeuren door het invullen van het digitale aanmeldformulier. Dit vind je hier. Er wordt een lijst aan aanmeldingen bijgehouden. Deze vind je hier. Nieuwe aanmeldingen worden automatisch binnen ca. 5 minuten toegevoegd. Er is plek voor maximaal 100 deelnemers.

Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:15 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.30 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie.

In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.

Downloaden (PDF, 149KB)

Eén van de speelzalen tijdens ditzelfde toernooi vorig jaar