RSB GP toernooi Alblasserwaard (5 mrt)


Dit jaar vindt voor de 36e keer het populaire jeugdschaaktoernooi om het kampioenschap van de Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 29e keer de organisatie voor haar rekening. Ook dit jaar is het Alblasserwaardtoernooi onderdeel van de RSB Grand Prix-cyclus.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 5 maart a.s. en wordt gespeeld in activiteitencentrum “De Havik” aan de Thorbeckelaan 110 in Sliedrecht.

Het toernooi start om 12:45 uur en er zullen 7 ronden van 15 minuten per persoon per partij worden gespeeld.

De jeugd zal op sterkte worden ingedeeld in groepen van 8, waarbij de eerste 4 van elke groep een beker winnen.

Er zullen 2 hoofdgroepen worden gevormd, waarvan de winnaars uiteindelijk een finalepartij spelen om de wisselbeker en de titel “Jeugdkampioen van de Alblasserwaard”.

De organisatie is erin geslaagd om, naast onze trouwe sponsor “De Groot & Schagen BV”, nieuwe sponsors aan te trekken. Deze zullen op een speciaal sponsor-schaakbord worden gepresenteerd. Mede dankzij deze extra sponsors hebben we het inschrijfgeld voor spelers van het jeugdtoernooi laag kunnen houden: slechts € 5,00!

Tijdens het toernooi worden de spelers door de organisatie voorzien van een drankje en een versnapering. Bij het Alblasserwaardtoernooi is er, dankzij de sponsors, prijs voor alle jeugdspelers!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier (klik op de link) of per e-mail naar alblasserwaardtoernooi@gmail.com tot uiterlijk 3 maart a.s. Vermeld daarbij naam, vereniging, speelsterkte of stap.

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Marcel Klein, tel. 0184-411250.

Downloaden (PDF, 428KB)

Downloaden (PDF, 460KB)