Voor Jong en Oud: Tata Steel Chess in De Kuip op 19 januari


Op donderdag 19 januari komt Tata Steel Chess naar De Kuip in Rotterdam! Om 2 uur ‘s middags kan iedereen genieten van de spanning en de magie van het mooiste schaaktoernooi van Nederland, want dan start een ronde in het grootmeester toernooi met o.a. Magnus Carlsen, Sergey Karjakin, Anish Giri en Loek van Wely. De hele middag actie! En allemaal te volgen op de vele borden waarop de wereldtop elkaar bestrijdt!

Maar het evenement begint al ‘s morgens met om 10 uur met een programma voor ouderen. Iedereen is welkom en kan meedoen: zowel beginners die nog niet kunnen schaken als thuisschakers en clubschakers. Meld je alvast aan!

En aan alle Rotterdamse (en regio) schaakjeugd, of je nu het schaken wilt leren of al sterk speelt, kom ook! Als de school is afgelopen kun je ‘s middags vanaf 15:30 tot 16:30 meedoen met een leuk jeugdprogramma met les van professionals en lekker veel spelen!

Meld je dus snel aan als je zeker wilt zijn van een plekje! Hier vind je alle informatie : https://rotterdamsport.nl/2017/01/11/tata-steel-chess/

Anish Giri

Anish Giri