Doe 22 mei mee aan de eerste editie van het 3-Torens Kroegtoernooi


Poster-kroegtoernooi-0.1-1024x1021

Mocht je denken dat de leden van 3 Torens niet van een biertje houden omdat op het bord altijd de scherpst uitgedachte zetten verschijnen, dan heb je het mis. Daarom organiseren wij maandag 22 mei de allereerste editie van het 3-Torens Kroegentoernooi, voor zowel club- als thuisschakers!

Je bent van harte welkom in het gezellige Café ‘t Centrum voor een snelschaaktoernooi waarin enerzijds fel gevochten zal worden om de eerste plaats, maar waar ook gezelligheid onderling centraal staat. Tussen de partijen door is voldoende ruimte gezellig iets te drinken aan de bar. Afhankelijk van jouw overtuiging of een alcoholische versnapering een positieve uitwerking heeft op het vertoonde schaakspel, kan dat dus zomaar een heerlijk koud biertje zijn, of juist iets anders.

Het toernooi wordt opgedeeld in twee klassementen. Eén klassement is voor clubschakers, dus de ervaren spelers die tenminste 34 zetten vooruit kunnen denken en Aron Nimzowitsch’s ‘My System’ op het nachtkastje hebben liggen als verhaaltje voor het slapen gaan. Maar ook met minder ervaring in het schaken is er een prijs te verdienen, speciaal voor thuisschakers! Zit je dus niet bij een schaakclub, maar weet je wel dat de lopers vooruit gaan en torens schuin bewegen, ook dan is dit toernooi leuk voor jou!

Het toernooi begint om 20:00 uur, maar vanaf 19:30 bent u al welkom voor een kopje koffie of thee. Gedurende de avond speel je 7 partijen, in hoog tempo: 5 minuten per persoon per partij, met een increment van 3 seconden per zet. Uiterlijk 23:00 zal de laatste ronde afgelopen zijn.

Wil je de eer om de geschiedenisboeken in te gaan als eerste winnaar van het 3-Torens kroegtoernooi, twijfel dan niet en vul het inschrijfformulier via deze link op de site van 3 Torens direct in! Deelname is gratis.

Datum Maandag 22 mei 2017
Tijd Inloop vanaf 19:30 uur, start toernooi 20:00 uur
Locatie Café ‘t Centrum, Kerkstraat 24, 2651 CE Berkel en Rodenrijs