Open Kampioen­schap van de Drechtstreek 2017


Het is al een echte traditie aan het worden: de laatste twee maanden van het schaakseizoen kan men weer meespelen om het Open Kampioenschap van de Drechtstreek. Schaakvereniging Sliedrecht organiseert dit gezellige, laagdrempelige toernooi alweer voor de 12e keer op rij.

Vorig jaar pakte Jorik Klein de ‘dubbel’, na ook het clubkampioenschap te hebben behaald. Uiteraard zal hij dit jaar zijn titel gaan verdedigen.

Het toernooi start op 4 mei a.s en de overige rondes worden gespeeld op 11 en 18 mei en 1, 8, 15 en 22 juni. De prijsuitreiking zal zijn op 29 juni en op deze avond wordt tevens een snelschaaktoernooi georganiseerd. Op 4 mei starten we om 20:15 uur, de overige rondes starten om 20.00 uur. Er wordt gespeeld in de vaste speelruimte van SV Sliedrecht: Aktiviteitencentrum De Havik, Thorbeckelaan 110 te Sliedrecht.

De formule is niet veranderd: 7 ronden Zwitsers in 1 grote groep met een bedenktijd van 90 minuten + 15 sec. per zet voor de gehele partij. Het is mogelijk 2 byes op te nemen (niet in de laatste ronde). Het inschrijfgeld is nog steeds 5 euro.

De uitslagen worden aan de KNSB doorgegeven voor de ratingverwerking!

Aanmelden kan vanaf heden bij Mark van Hulst via:
wedstrijdleider@schakendsliedrecht.nl.

Jorik Klein

Jorik Klein, de winnaar van 2016