Programmawijziging 5 april Schaken tegen Kanker


Logo Schaken tegen Kanker

Bericht namens de organisatie van Schaken Tegen Kanker:

Wegens gebrek aan belangstelling zijn wij genoodzaakt om het schoolschaaktoernooi alsmede de simultaanwedstrijden door Jorden van Foreest voor jeugd en volwassenen op 5 april af te gelasten.

Het snelschaaktoernooi in de avond gaat WEL gewoon door. Daar hebben we vandaag de toezegging gekregen van Hans Böhm dat hij het toernooi weer zal openen.

Voor de avond is er nog voldoende plaats. Zie hieronder voor nadere informatie. Aanmelden kan via www.SchakenTegenKanker.nl

Snelschaaktoernooi

’s Avonds is er een snelschaaktoernooi. Er wordt gespeeld in twee groepen op basis van rating. Voor beide groepen zijn er veel prijzen in natura. Dit jaar ook drie geldprijzen ( per groep 75, 50 en 25 euro) mede dank zij sponsoring van de firma Mastermind en Stichting Het SchaaKKasteeL. Hierdoor kan het inschrijfgeld volledig ten goede komen aan het goede doel. We hopen daarom op een hoge opkomst. De puzzel (klik hier) kan nog worden opgelost en onder de goede inzendingen worden drie mooie DVD’s verloot. De prijswinnaars maken we op 5 april bekend.

Iedereen die mee wil doen of wil komen kijken is welkom! Het gaat om het goede doel!

Met vriendelijke groet,

Ronald Möhrke
Roparun Team 21 Nationale-Nederlanden Pensioen

Facebook: https://www.facebook.com/Roparunteam-21-Nationale-Nederlanden-Pensioen-697556670375962/?ref=hl

Twitter: @RoparunTeam21