Ridderkerks jeugdtoernooi op zaterdag 30 november


Door Philip Westerduin

Op zaterdag 30 november organiseert schaakvereniging Ridderkerk, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), een jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het toernooi wordt gehouden in wijkcentrum De Fuik, Voorn 10 te 2986 JA Ridderkerk en staat open voor kinderen die jonger zijn dan 19 jaar.

Er wordt als volgt ingedeeld: Vierkampen (voor de sterkste spelers): speeltempo 30 minuten en 5 seconden increment, Zeskampen (voor de gemiddeld sterke spelers): 15 minuten en 5 seconden increment en Achtkampen (voor de overige spelers): 10 minuten en 5 seconden increment.

In de vierkampen zijn twee geldprijzen te winnen en in de zes- en achtkampen drie bekers/medailles.

Inschrijven dient uiterlijk op vrijdagavond 29 november te gebeuren door het invullen van het digitale aanmeldformulier. Dit vind je hier. Er wordt een lijst aan aanmeldingen bijgehouden. Deze vind je hier. Nieuwe aanmeldingen worden automatisch binnen ca. 5 minuten toegevoegd. Er is plek voor maximaal 80 deelnemers.

Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.

Zorg dat je tussen 12:30 uur en 13:00 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.20 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.15 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie.

In geval van calamiteiten op de toernooidag, kun je de wedstrijdleiding bereiken op telefoonnummer 06-12.551.089.