Ron de Jong Groene Hart Cup ’20-’21 gaat helaas niet door.


Beste verenigingen en jeugdspelers,

Het vorig seizoen van De Ron de Jong Groene Hart Cup is na een succesvolle start met 9 poules van 4 teams abrupt gestopt vanwege Covid-19. Voor iedereen heel jammer, de deelnemende verenigingen, de organisatie en vooral voor de meer dan 200 jeugdspelers die in de competitie aan het spelen waren.

Nu het nieuwe seizoen is gestart is situatie rond Covid-19 nog steeds onzeker. De regels veranderen voortdurend en nu, met helaas het oplopen van de aantallen besmettingen, worden de regels eerder weer strenger dan dat zij worden versoepeld. Binnen de organisatie vanuit 3-Torens en Messemaker hebben we nog wel overwogen om de competitie te organiseren, maar uiteindelijk hebben we toch besloten om De Ron de Jong Groen Hart Cup dit seizoen niet te laten doorgaan.

Dat is opnieuw voor iedereen heel jammer, maar we hopen dat het virus komend seizoen wordt bedwongen zodat het in het seizoen 2021-2022 weer mogelijk wordt om deze leuke competitie weer een mooi vervolg te geven. Hopelijk kunnen we dan weer rekenen op het enthousiasme van jullie allemaal.

Met vriendelijke groeten,

Victor

(Peter Scheeren, Rinus van der Linde, Martin van Vaalen)