Shah Mata zomertoernooi van start


Op dinsdag 2 juli is het zomertoernooi van Shah Mata weer van start gegaan. Op deze mooie zomeravond was het voor iedereen direct zweten. Er werd ingedeeld op sterkte en dat resulteerde in een zeer sterke groep 1 waarin Nathanael Spaan het direct op moest nemen tegen 3 (oud)kampioenen van Shah Mata. Het was een enerverende strijd waaruit Bram Steijn als winnaar naar voren kwam met 2½ punt.

In de overige groepen was de strijd onderling niet minder fel. Er waren drie spelers met een maximale score. Cees Oosterom, Theo van der Sluis en Frits Dueller zetten met drie overwinningen een goede stap naar een mogelijke zege. Maar we weten dat het nog een lange weg is naar eind augustus!

Iedereen kan en mag (nog) mee doen met dit toernooi. De inschrijving is gratis en ieder jaar bewijst het toernooi dat gezelligheid en strijd makkelijk samen kunnen gaan.

Shah Mata speelt in de “Nieuwe Nachtegaal”, gelegen aan de Mezenhof 1 3082ZE te Rotterdam. De ingang van de speellocatie is aan de Albatroslaan ( Eetcafé Tante Sjaar ). Het speellokaal is bereikbaar via de tramlijn 2 en buslijn 70.